ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΣΗ-ΠΥΓΜΑΧΙΑ

mperdesis


Εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της εταιρείας του γνωστού πατρινού επιχειρηματία Αλέξανδρου Καλλέργη

πραγματοποίησε πριν μερικές ημέρες ο πατρινός πρωταθλητής πυγμαχίας στα 81κ. του πρόσφατου πανελλήνιου πρωταθλήματος ανδρών, Τάσος Μπερδέσης.

Επίσκεψη ουσιαστικά ανταπόδοση της πολύ μεγάλης συμπαράστασης που τυγχάνει ο Μπερδέσης από τον συγκεκριμένο επιχειρηματία (οικονομικά), έτσι ώστε ο ίδιος να ασχολείται απερίσπαστος με τις μάχες στο ρινγκ και μάλιστα, με την στήριξη του κ. Καλλέργη να ετοιμάζεται πλέον για το δεύτερο πολύ μεγάλο εγχείρημα, την εξασφάλιση της πρόκρισης για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου.

Οι δυο άνδρες είχαν τη δυνατότητα να τα πουν σε ένα πολύ ωραίο και φιλόξενο περιβάλλον επί της νέας εθνικής οδού 45, με τον Μπερδέση να του περιγράφει αναλυτικά τις λεπτομέρειες που του έδωσαν το χρυσό μετάλλιο στα 81κ. αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα που υπάρχει από δω και πέρα, με συνεχόμενα τουρνουά στο εξωτερικό, μέχρι το Προολυμπιακό που θα γίνει στην Κωσταντινούπολη.

«Ήταν κάτι το οφειλόμενο από μεριά μου αυτή η επίσκεψη στον κ. Καλλέργη, με τον οποίο εκτός της μεγάλης φιλίας που μας συνδέει, έχω τύχη και της οικονομικής του στήριξης και συμπαράστασης για να μπορέσω να υλοποιήσω τους υψηλούς στόχους που έχω. Τέτοια στηρίγματα από πατρινούς επιχειρηματίες σε καιρούς οικονομικά εξαιρετικά δύσκολους είναι πιστεύω το καλύτερο μήνυμα για να εμφανιστούν και άλλοι μιμητές του κ. Καλλέργη, αφού μόνο έτσι θα μείνει όρθιος ο αθλητισμός στην Αχαΐα αλλά και γενικότερα. Τον ευχαριστώ και πάλι δημόσια για τη στήριξη που μου προσφέρει σε ότι και αν χρειαστώ και είμαι σίγουρος ότι θα τον δικαιώσω και στα επόμενα μεγάλα ραντεβού που έχω στα ρινγκ».

Καλλέργης: «Θα είμαι δίπλα σε κάθε τι υγιές»

Από την πλευρά του ο πατρινός επιχειρηματίας δεν είχε πολλά λόγια να πει. «Ο Τάσος είναι ένα ακόμη πατρινόπουλο που έχει τις ικανότητες να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, το έχει δείξει και στο παρελθόν και θα το κάνει και τώρα, είμαι δίπλα του και τον στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις. Όπως είμαι και θα είμαι δίπλα σε ότι υγιές υπάρχει και μπορεί να αναδείξει την Πάτρα και την Αχαΐα μέσω του αθλητισμού».